Vacature expediteur

Vacature expediteur

Pavan Group is wereldwijd specialist in logistiek maatwerk, zowel via zee- als luchtvracht. Samen met de klant gaan we steeds op zoek naar de meest prijsefficiënte logistieke oplossing zodat de goederen stipt en correct op iedere bestemming wereldwijd geleverd worden.

Voor Pavan Flanders, onze vestiging te Gits, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren medewerker import/export.

Hoe ziet jouw doorsnee werkdag eruit?

  • Je registreert binnenkomende opdrachten en maakt dossiers aan.
  • Je staat in voor de volledige operationele en administratieve afhandeling van jouw dossiers en houdt nauw contact met de klant. Nadien zorg je ook voor een correcte facturatie.
  • Indien er zich problemen voordoen, ga je steeds op zoek naar de meest geschikte oplossing en breng je de betrokken partijen op de hoogte.
  • Je stelt documenten voor internationaal goederenverkeer nauwkeurig op en je houdt nauwlettend in het oog dat je alle nodige vrachtdocumenten hebt.
  • Je informeert de klanten over de formaliteiten die nodig zijn om het transport uit te voeren (wettelijke bepalingen, belastingen, waarborgen, …)

Wat maakt jou de geknipte import/export medewerker:

Heb je kennis van zee – en/of luchtvrachtvervoer en heb je een bachelor Logistiek Management op zak? Dan staan wij alvast te popelen om je te ontmoeten.
Beschik je niet over het juiste diploma, maar kan je ons omver blazen door jouw ervaring. Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.
Beschik je daar bovenop over volgende soft skills, dan kijken we zeker reikhalzend uit naar jouw cv:

  • Je werkt zelfstandig en zoekt voor iedere probleem een oplossing
  • Je bent energiek en werkt uiterst nauwkeurig.

Wat heeft Pavan Group jou te bieden?

Al jouw enthousiasme en ervaring belonen we met een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met leuke extra’s. Je geniet bovendien van een uitgebreid verlofstelsel (20 dagen + 12 Adv-dagen) die je in samenspraak vrij kan kiezen. Een dag per week thuiswerken is trouwens bij ons ook geen probleem.

Waar wacht je nog op?

Interesse in deze vacature? Overtuig ons meteen! Stuur een korte motivatiebrief, samen met je CV naar info@pavan-flanders.be. Wij houden je zo snel mogelijk op de hoogte.