about

OVER ONS

Ervaren expediteur voor internationale transporten

What you see is what you get bij Pavan. Van onze dienstverlening tot onze kwaliteitsbelofte.
In volledige transparantie en met de nodige discretie begeleiden we je import- en exportcargo.
Tot op de kade, de luchthaven of in het station van aankomst.
Pavan

Global partner aan boord

Pavan is er voor iedereen die goederen van of naar België transporteert. Een betrouwbare forwarder in Antwerpen? Of een allround cargospecialist in eigen land? We zijn er voor jou. Dag en nacht. Dat mag je letterlijk nemen. Van het plannen van je global transport tot de administratie en douanevereisten.

40 jaar ervaring

In de schoot van de jaren 80 groeiden we als Belgische expediteur uit tot wereldwijde cargospecialist. Vandaag verhandelt Pavan meer dan 3000 000 containers over de hele wereld. Met kennis van zaken, een perfecte opvolging en duurzame klantenrelaties, zijn we klaar voor iedere uitdaging. 

Directe communicatie

Goede afspraken maken goede vrienden. Zeker in een sector waarin timing essentieel is om de zaken draaiende te houden. Pavan stelt zich, met zijn kleinschalig team flexibel op. We zijn altijd bereikbaar, in welke tijdzone je je ook bevindt. Een mail, een appje of een telefoontje? Je krijgt meteen antwoord. Zodat je snel weer verder kan.

Gecombineerde transporten

Een allround cargopartner is je beste garantie voor voordelige, correcte en betrouwbare transporten. Door vervoer over de weg, het water en door de lucht te combineren, bieden we steeds een oplossing op maat. Aangepast aan jouw noden en de beste omstandigheden voor je goederen.